усе що не пишеться - все тобі
записки магнітами до холодильника
чи кавою в ліжко вином на столі
стрілкою впертою колом будильника
почерка дрібкою поміж рядків
газетної шпальти крізь телеефір
усе що написано - все тобі
хочеш - вір мені хочеш - не вір
долинаю до тебе крізь радіошум
натикаюсь на поп і рок хвилі
я давно так для тебе одної пишу
хоч без ритму і часто без рими
хочеш - вір мені хочеш - не вір
літачок з паперовим зізнанням
загубився в піке
загорівся мабуть і зотлів
і тому лиш тому не дізналась
як насправді тебе я кохаю...