Дай відчути кохання торкаючись
Дай відчути своє ти бажання
І не буду про все це жаліти,
Що любов моя досі жива.
Обійми мене ніжно, прошу
Збережи мою душу від злості
Буду йти тобі прямо у слід
Краще так, ніж казати: "Залишмо".
Не хочу тебе залишати
Надіюсь взаємністю шепчеш.
Для тебе я стану терплячістю
Взамін лиш одного прошу:
Обійми мене
Чуєш?
3 травня 2016р.