Думкою мереживо плету із слів,
немов гачком,
слова у візерунки викладаю,
протягую чи закріпляю,
повторюю чи пропускаю.
Мереживо із слів
п'янких,духм'яних,ледь вагомих,
як шепіт вітру з надвечір'я.
Мереживо із слів
палких, закоханих і ніжних,
які напоюють повітря.
Мереживо із слів
любові,щастя і добра,
якому меж немає.
Плету мереживо із слів,
які літають.
Важкі слова камінням
вниз спадають.
В ущелинах думок лежать.
Важкі слова-каміння,гори.
Легкі слова у Небеса летять.