Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не розумію, чому ви даєте зауваження відносно слова 'славмо'. Слово 'славімо' не використовується в творі.
А відносно спасіння:Якщо нам усім у дитинстві, і тепер дітям, не потрібно було роз’яснювати казку про Котигорошка: про його спасіння, силу і любов до народу, то не потрібно журитись , чи зрозуміють діти зміст мого твору. Вони дізнаються про Всевишнього, Господа Бога, Який прийшов у тілі людському під Іменем Господь Ісус Христос, і все, що добре діти мають, то – від Нього. Я їм розповіла маленьку часточку, що для них робить Господь Ісус, що Він спасає від усякого зла – до Нього іти. Змалечку потрібно вчити дітей Правді. Звичайно, філософи, атеїсти, язичники будуть перечити. Але хто може поборотись із Господом Богом Всевишнім?