Чому? не знаю,вкотре я гублюсь,
Життевий досвiд не допомагае...
Мовчу чогось,боюсь,що посрамлюсь...
Чого мовчу,-й сама собi не знаю...
Хтось стримуе мене i я мовчу...
Тенета на язик мiй хтось поставив...
Хоча в душi я ремствую,кричу!
Та хто ж мовчати так мене заставив??
Сумлiння ачи мир в душi,хто зна?
У мiзках бозна що ,життя -малина
Кишеня в сукнi ,гляньте.порожня!
А може просто -обмаль вiтамiнiв :)
*******************
Треба iсти вiтамiнки!
РР,ВВ, аскорбiнки!
Буде тодi все гаразд,
I у ґаздинь ,i у ґазд! :))
13/06/2016