всі числа в алфавітному порядку
стрілки лягають горизонтом
на рядки
дави на газ тримаючи зап'ястком
на поводі свій шлях
най гальмівний
у блиску видозмінених ілюзій
калейдоскопом маслянистих плям
в калюжах
слова у звуки звуки в бризки
розмажуть бруд по лобовому склі
байдуже
всі числа в алфавітному порядку
азоту окис в спаленім бензині крутить
вали
слова сліпі але ціляють ніби кулі
вбивають цвяхами у трасу постових
на фінішній
прямій