Прочинені вікна Пусті підвіконня
Вимкнуто світло Все ближче безодня
Все ближче психози неврози депресія
І негатив у геометричній прогресії
Зростає наче напруга на чортовім кабелі
А механік все тягне до низу химерні важелі
Усе активує Усе запускає
Руйнує Руйнує хоч і не знає
Причини і наслідки Його не хвилює
Він тут головний Він тут мудрує
Його не діймає зовнішня паніка
Просто хімія чи все ж органіка
Просто неадекватність чи на щось реакція
Та й навіть якщо прокрастинація
Він все уже бачив від всього захистив
Хоча й сумнівались - зумів.