Червоні тюльпани...Колись вони були квіткою свята Перемоги у війні з фашизмом.
Пам'ятаю з дитинства порослий зеленою травою курган Слави в Парку Перемоги,
обсипаний доверху тюльпанами, ветеранів з яскравими букетами цих недорогих травневих квітів.
Нині ж коли дивлюся на ці чудові квіти, якими заяскравів чи не кожен двір по селах, прикрасилися вулиці міст, я з болем згадую нинішню незрозумілу брехливу війну під назвою "ато".
Мені здається, що то червоні краплі крові проступили на тілі украйінськойі землі,
згвалтованойі і замордованойі новоспеченими фашистами.
Нема перемоги над фашизмом!
Він живе - процвітає чорним цвітом похорон, поритойі снарядами безпліднойі землі
Цього року чи будуть на День Перемоги червоні тюльпани? Напевно, залишаться лиш зів'ялі пелюстки та голі приймочки-голівки у вінку чорних тичинок.
Зацвіли передчасно, ніби не хочуть бачити нещирого свята.
Війна триває.