Д Л Я В Н У Ч Е Ч К И
Наша планета - краса загадковая ,
Летить по орбіті,constantly*,Чудово як!
Ніби хто грається нашою кулею,
Голубою,чарівною,архі-красунею.
Навколо Сонця летим ми у космосі
Мов НА величезному чарівному колесі...
І не існує у просторі ...хаосу...
Все відбувається ЗІ СЛОВА,ІЗ ЛОГОСУ.
Казка ,легенда це ачи гіпотеза
ДЛЯ ...тих,хто вірить- це явная істина,
Світ утворився від слів "СОВЕРШИЛОСЯ!"
Правда чи вимисел , а може ,-містика.
СЛОВО несе надмогутню енергію,
ВСЕ,що ми стверджуєм,- то те і отримуєм
А небеса - чарівнА канцелярія
Наші "бажання" пильнує,виконує.
Життя ніби казка ,про нього все знай!
Кожного дня щось нове пізнавай!
Про дощ й про хмарки,про сніг і про йєтті
Багато ще зАгадок є на планеті!
*constantly (з англ,)- безперервно,незмінно,постійно
29.03.2016Р.