Де ти ходиш, бродиш,
Синьоока мріє?
Що зі мною робиш?
Серце моє мліє:
Як тобі сказати,
Що тебе кохаю?
Де ж то відшукати?
У словах блукаю.
Може ти впізнаєш
Долю в вирі світу.
Може й ти шукаєш
Папороті цвіту.
Де цвітуть блавати,
Я тебе зустріну,
Буду цілувати
Ту, мою єдину.
Буду напиватись
Її вуст росою.
Буду любуватись
Милої красою.
Галина Яхневич.