А я тобі шепочу уві сні...
Прийди й розрадь думки мої сумні...
Прийди хоч на хвилинку,хоч на мить..
Бо за тобою так душа болить...
...А небо не зорями сипле, а «градами».
Не можу заснути,лиш Бога молю..
А я тебе,рідний , щомиті згадую,
Чекаю на тебе і дуже люблю..
Я вірю так щиро в твою Перемогу
І в кожен твій день, що тебе захистить.
Ця віра – від куль тебе вкриє ворожих,
Чекаю, мій Ангеле – просто живим повернись!
А зараз - спочинь, є ще трішки хвилин до світанку..
Забудь на часинку про все,що Війна принесла.
Я Тишу впущу і побуду з тобою до ранку,
Твій сон не турбую..щоб Доля тебе зберегла...
10. 02 . 2016