Шкода, що я не створена для щастя
Шкода, що залишилась пустота
Сказати хочуть щость уста
Та з них зліта лише "прощайся"
Шкода, що закінчилась віра в щось
Шкода, що я пройшла цю школу
Я б так хотіла опинитись знову
Там, де це щойно відбулось
Шкода, що говорив слова мені ти
Шкода, що слухала я серцем їх
Не цінував ти зовсім почуттів моїх
А я змогла все зберегти
Шкода, що грою це було для тебе
Шкода, що не одразу це сказав
Проте цей час давно настав
Коли я вже живу лише для себе
Шкода, що взнав мене так близько
Шкода, що врешт забути ти не міг
Тепер ти знаєш що це міф
Я не літаю вже так низько