Попри теплі й похмурі дні
Через різні міста й горизонти
Через музику, малюнки й дахи
Через усмішки всередині й ззовні
Переживши слабості різні
Всі невдачі, розпач і гнів
Через сотні рукостискань мимоволі
Через тисячі днів
Через мінливі кліматичні умови
Попри геть усі перешкоди
Через холодні вокзальні перони
І усі нічні автостопи
Скільки ж було таких ночей
Щось загубили, а щось знайшли
Надивившись в мільйони очей
Ми все ж один до одного прийшли.