Ти найгірший індивід, з котрим я знайомий.
Це не ревнощі - не будь самовпевненою,
І повір в спілкуванні у нас це не кома -
Це крапка - не буде повернення.
Ось і все.., так цікаво у нас повелосЯ,
Закінчилось у нас все початком.
Те, що задум реальний - мЕні здалось, Я
Програв - забирай мою ставку.
І здивуєш, в чергове, забравши все дійсно,
Залишивши у спокої з відсутністю всього.
Єдине - це спогади, що не навиджу звісно,
Та забуду - нічого страшного.
Жах в мене був би, якби промовчав я,
Якби знову я вдав, що все добре.
Та нарешті закінчив беззмістовне навчання,
Що насправді приносить лиш шкоду.