Талант згубити неможливо.
Він неодмінно дасть про себе знати
Рікою, плином, неквапливо.
На нього прийдеться зважати.
Він рух думок, іскра від Бога,
Живе у кожному із нас.
На хвильку вслухайся до нього -
Це у пітьмі буденств дороговказ.
В самотності щось має бути...
Таке солодке і п"янке.
Одначе, варто пам‘ятати
У спільній справі щастя є яке!
Одвічний спротив волі та єднання
Перебороти в силу можем не завжди.
Якщо ми хочемо багато
В житті у цьому досягти,
В нестримну лаву об‘єднання
Обох ми змушені ввійти!