Життя? Шумлива то вистава
Барвистий пазл зібраний із протиріч
Бурхлива іх диктує нам уява
І крики що лунають зусібіч
Ми всі у ньому маєм своі ролі
Святий убивця блазень кат
І кожен проживає свою долю
Чому? Бо веселіше так встократ
Примхлива суміш епосу і драми
Трагікомедія і фарс і дивний жарт
Хоч плач а хоч молися вечорами
Хоч збайдужій а хоч ввійди в азарт
А хто захоче свою роль зіграти
Не втративши людську подобу
Тому ми будемо аплодувати
За відчайдушну його спробу