Який чудовий,СВІТЛИЙ сьогодні маю ранок...
Вірші поетів -ДРУЗІВ у мене на сніданок...
Ковтаю ті слова з теплом ДУШІ,із сильною жагою...
Спасибі,друзі, ВАМ,що ви завжди-завжди зі мною!
СЛОВА одних чарують ,приваблюють, милують...
ПовнІ долоні сонця ,тепла усім дарують...
У інших ВОНИ ріжуть неначе гостре лезо...
Підпалюють ,роздмухують нашЕ душевне п'єзо...
Буває так,що просто поетів СЛОВО ранить,
Або ж так сильно вабить ,голубить чи дурманить...
Підносить тебе прямо до самих до небес...
Ти жалюгідний був ,а потім... дивись і... ти воскрес!!!
Слова бувають різні:магічні,ексцентричні,
Пусті і повні змісту,про віру й атеїстів,
Веселі,жартівливі,сумні і чорно-сиві...
Жаркі і прохолодні,люб'язні чи холодні...
м'які,тверді,банальні,улесливі,нормальні,
тупі,ненормативні...учительські,спортивні,
ліричні,історичні,безглузді і практичні
простенькі і важкенькі,дорослі і маленькі,...
Прямі ,про правду-матку,про білих,про мулатку,
Про дружбу ,про любов,про те,як бурлить кров...
Є СЛОВО ніби ПІСНЯ , що в гОрах ехом висне...
Є СЛОВО ніби ЗБРОЯ чека свого героя....
Так хай же наш сніданок щодня будЕ смачненьким!!!
світленьким!веселеньким!нормальним!чарівненьким!!
Щоби всі люди на планеті були добросердечними!!!
А Слова про мир і про любов --піснями безкінечними!!
13.07.2015р.