СПІВАЙ, УКРАЇНО!
Музика Богдана Гриньовського
Моя Україна – хатини в садочках квітучих,
І ниви безкрайні, і землі багаті й родючі.
В піснях ти оспівуєш милий улюблений край.
Співай, Україно, (двічі)
Про рідную землю співай! (двічі)
У пісні своїй ти змальовуєш долю людини,
Природи багатство
й красу неповторну дівчини,
І батьківський дім, калиново заквітчаний гай.
Співай, Україно, (двічі)
Про щастя і долю співай! (двічі)
На щастя й на долю
рушник молодим дарували,
Стежки оберегом в далекі дороги встеляли,
Були щоби мирні літа і любові розмай.
Співай, Україно, (двічі)
Про краще майбутнє співай! (двічі)
Хай знають усі, що існує у світі країна,
І це Україна моя, в цілім світі єдина.
Течуть молоко там і мед,
там справжнісінький рай.
Співай, Україно, (двічі)
Моя Батьківщино, співай! (двічі)
25.09.2010