Я лечу вже вас спасати!!!
Валентина Малая
МОї друзі!Вас спасати!
Треба швидко!І КОХАТИ!
Щоби душі розтопити!
Від політики відмити!
Я ж хвилююсь за народ!
За здорОвенький приплод,
Сильних світу усього,
І багато ще чого!
Наші ж всі чоловіки
За століття,за роки
Всі забули про кохання
Із вечОра аж до рання!
Маю слово до жінок,
Для вас перший сей урок:
Хорошіться,не лініться!
Для мужів даруйте ласку.
І життя стане мов казка!
Дбайте про свою фігуру!
І припніть свою натуру!
Козакам своїм годіть!
Досить про нестатки нить!
Возвеличуйте мужів!
І зробіть,щоб "він хотів...
Бути добрим і любити,
Свою жінку не сварити,
Більше грошей добувати,
Про свою родину дбати!
Ви,жінки,щодня даруйте
Лиш Любов та- і не плюйте
У свої,чужі криниці,
Бо прийдеться і напиться
Із своїх криниць водиці!
Ще такий даю наказ:
Не ходіть наліво- зась!
Про свої родини дбайте!
На все свОє життя знайте:
Муж у всіх- ну просто ЦАР!
Це від Бога кращий дар!
Як для мужа для Царя,
Народжу богатиря!!!
Буду мужа цілувати,
Ніжно,палко я кохати,
Життя наше розцвіте
І забудем ми про те,
Хто всім голови морочить,
Про політику торочить!
За своїм щасти-життям
Та не буде часу нам
Ще на когось заглядати!
Будем лиш про свОє дбати.
А,хто хоче більше мати-
Треба Валю Малу знати!
І приходьте на урок
про справжнісіньких жінок!
Зараз-бо лечу до хати ,
Друзів я своїх спасати...
Валентина Малая 02.05.2012 13:42