А я не хочу про політику!!!
Нехай про неї пишуть критики!!!
Я знаю лише,що війна -
це вбивство,сльози,рана гнійна...
Це біль дітей,це чорне небо!
Нам братознищення не треба!!
Кругом усе горить і плаче!!
Це Армагедонище неначе!!!!!!!
Це зло і горе!!!Це розрухи море...
Це агресорство як есесовство!
Не буде прощений тиран
за безліч ран, за безліч ран!!!
Хто меч дістав,- від нього згине!!!
На рід прокляття наведе!
Хай плач в вухАх убивць всіх лине!
О,ЛЮДЕ! Здравість де?!!
О,ЛЮДЕ! Здравість де?!!
О,ЛЮДЕ! Здравість де?!!
ТомУ,я не хочу про політику!
Нехай про неї пишуть критики!
07.01.2015р. 17.40