На подвір'ї і на ґанку,
Ввечорі, в обід і зранку,
Усі теми затінила,
З головою всіх накрила
Політична атмосфера,
Наступила її ера...
І на дачі й в магазині,
Неспокійно стало нині..
У маршрутці і трамваї ,
На роботі і у гаї,
Не спокійно і в родинах-
Атмосфера всюди лине,
З вуст в вуста передається,
Як торкнеться - всім не йметься...
Так вона ж неначе сила,
Люд прибила,вполонила!
Треба ,браття, щось робити,
Щоб ту силу зупинити...
бо... вона...і...
На подвір'ї і на ґанку,
Ввечорі, в обід і зранку,
Усі теми затінила,
З головою всіх накрила
Політична атмосфера,
Наступила її ера...
28.03.2014р.07.30 ранку.