Прийшли часи коли ми стали виживати
Газ подорожчав, він напевно «їстівний»
Ми прості люди і зарплати смішні всюди.
Бензин по двадцять гречка досягає тридцяти.
Так ми не вині що лихі часи настали.
Хто ж як не ми відчули на собі часи,
чиновникам зарплату піднімають,
А ти як жив за свою, так собі й живи.
Від слів моїх нікому легше тут не буде.
Так і мовчати ми не зможемо уже.
Покращення напевно вже й не буде,
ми виживаємо, ціна як на дріжджах росте.
Приймайте міри, вам Майдану мало,
вам мало війн та кровопролиття?
Зробіть усе належне, щоб ми легше жили,
а не робіть як робите тепер важке життя.
Вам не важливо, простим людям важко!
В кишенях в вас багато хабаря.
Щоб вас життя місцями поміняло.
Щоб в вас в політиків була зарплата столяра!