І
Впізнай мене серед тиші забутого ранку,
Буду йти я безоднею мрій і пітьми.
А душа - душа згорає вуглиною до... останку -
І так дивно зустрілись з тобою тут ми.
Ти йшов - дорогою прямою додому,
А я бігла як випущена кудись стріла.
На коліна упала, відчувши жахливу утому,
Ти подав мені руку, взяти її... не могла...
Приспів:
Чому так трапляється - душі зустрічаються і... розставанням
Проляже дорога їх першим суцвіттям журби...
А серце наливалось надбитим журливим коханням,
Тобі я шепотіла - покинь мене, та не йди...
ІІ
Тобі я руку не простягнула, завмерла,
А очі блакитні налились слізьми самоти.
І сльози, неначе безодні закоханості перли,
Ми удвох в моїх мріях будемо іти.
А сльози, немов кришталеві перлини,
Покотились додолу, впали, застигли.
І пісня з душі соловейком прилине
До уст твоїх, назву тебе - милий...
До уст твоїх, та бути не разом.
Ти не мій, а чи будеш моїм цим часом?
Соловейко співає пісню щасливим хвилинам,
А душа до тебе моя знов прилине...
Приспів.
08.10.13.