Я дивився у твої очі
Та бачив зовсім інший Всесвіт.
Ти - інший паралельний світ.
Ти - те, що кажуть "особливе".
Забув би з тобою весь цей світ,
Втік би до інших планет,
Але ти нікуди не підеш,
В твоїх думках вже існує зовсім інший Всесвіт.
Забув би все, що тримає мене,
Але ти вся у своїх думках,
Ти вся у своїх світах,
Немов одного світу тобі було мало.
Твої очі, що нагадують мені
Осінню листву у жовтні.
Ти щось неймовірне,
Але із цим до болі далеке створіння.