Наприкінці року хочеться попрощатися з усіма своїми закоханостями. Дорогі́ закоханості, ви настільки урізноманітнювали ритм серця, що ваші об'єкти і справді заслуговували десятків віршів і пісень. Тому, дівчатам з моїх нерозділених закоханостей присвячується кавер і віршик з перекладом
Якби у мене була ти, If you had been forever mine,
Віршам я не шукав би теми. I wouldn`t look for verses topics.
Твоїм волоссям золотим And every day I would admire
Я милувався би щоденно. Your hair like gold, like sun in tropics.
Твоїх торкався я би вуст, I would have touched your sweetest lips,
А не писав про ніжність їхню. And didn`t write about their softness.
І цілував тебе вживу Would kiss you even be eclipsed
У сніг зими чи спеку літню. By any weather year process.
З тобою б разом засинав With you would try to fall asleep
У спільному сердець відлунні. In joint echo hearts, so frugal.
Твій подих ловлячи у снах, Your breath in sleeping I would keep
Не знав би про любові сумнів. And wouldn`t know about love scruple.
Та лиш кохання молодим But in my youth Love didn`t shine
Не дав Господь мені пізнати… And hasn`t given me God this feast…
Якби ж у мене була ти… If you have been forever mine…
Якби…твої думки міг знати. If I…could know your thoughts at least.
Гарний варіант і українською, і англійською. І кавер хороший! Така собі потрійна присвята для колишніх закоханостей (адже вони того варті!), чи то ціна, сплачена за те, щоб вони відпустили і, попрощавшись, залишилися назавжди в 2014-му, звільнивши місце для справжнього прийдешнього і взаємного кохання, яке, власне, (на замітку діду й онуку Морозам ) і побажаю зустріти в 2015-му!
Oleg Kolibaba відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Олександре! Дочитав до слова "ціна" і змусив себе задуматись, а якщо воно і справді так? Тільки ціна, сплачена своєму серцю за забуття. А онуку Морозу я вже написав листа, так що дякую за влучні коментарі і гарні побажання! Добра і миру у 2015-му!!!
оте "якби" залишає іншим дівчатам надію... нових зустрічей Вам у новому році - цікавих, красивих, які надихатимуть на творчі звершення. зі святами Вас!
Oleg Kolibaba відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
В першу чергу, надзвичайно дякую за коментар і побажання - надіюсь, зустрічей буде багато цікавих і поетичних в тому числі Добре, нехай "надія" житиме, навіть якщо помре "любов" Навзаєм бажаю Вам усього найкращого, творчих досягнень, миру, звісно, і побільше добра З прийдешніми святами!