прийди і приголуб
присмаком останнього світанку...
не плач- усе в порядку!!!
цей постріл - лиш свинець на згадку
про тих, хто потонув...
усі мовчатимуть і далі
"хвала Крішні, хвала Халі..."
як вода...
хтось скаже:"Дедал літав,
а син його падав"-
це просто слова!!!
ла-ла-ла!!!
ла-ла-ла!!!
СЛОВА!!!
не плач - сьогодні зранку
я співав на дулі танку...
молитву...
хоч і не вірю в твого бога,
але, якщо стріляє зброя,
то вже напевно!!!
Амінь... Амінь... Амінь...