П олив дощик, рясний, теплий
А я і одяг мій не вогкі
Р ука тримае величенький
А мов би дах од крапель мокрих.
С онце світить, припікае
О д променів його я скриюсь
Л егкий навіс, ніжка з металу
Я над голівкою розкрию.
**************
В дарю я по спинці легко
Е ге ж, не я б*ю, а верба!
Р осте зовсім не далеко
Б іля води.
Ще не так тепло,
А вона вже розцвіла!
**************
М абуть корові не легкО
О д дня в день цІдить молоко.
Л егкИм труд не назвеш селянки
О д дня в день, вечером і зранку
К ормить корову і доїть
О х!
Молочко ж всі люблять пить!
**************
**************