Сьогодні наснився мені дивний сон,
Я наче в дитинство полинула знов.
Наснився той сад, де колись ще дітьми
Ми бігали з друзями гратись туди.
Росли там найкращі дерева у світі,
І трави, і квіти цвіли запашні.
Там пахло завжди фіалковим цвітом,
І птахи співали чарівні пісні.
Колись ми там з друзями в хованки грали,
Так весело й гарно було на душі!
А потім, втомившись, ожину шукали...
Були не в заваді колючі кущі!
Садочку мій любий! У сні появись!
Нехай я полину в дитинство жадане.
Нехай я згадаю, що було колись-
Все те, що минуло, та досі бажане...
Хай яблуні знов зацвітуть уві сні
І будуть п'янити весни ароматом...
А сон промайне у нічному вікні,
Назавжди забравши дитинство крилате.