Брати, сестри, любі мої друзі, і
нарешті просто знайомі, чи
знаєте ви? Як це бути
інвалідом як кожного ранку
прокидатися і розуміти що ти
інвалід що ніколи не будеш
ходити як усі нормальні люди,
що не будеш грати у футбол,
що ніколи я не зможу стати
раніше коханої дружини і
зробити їй каву в ліжко, якщо
я ще взагалі буду мати
дружину, ніхто ніколи недумав,
як це бути залежним від
власної родини, прості люди
ніколи недумали як нам
живется, адже чисто
випадково кожен з нас може
стати інвалідом. Прошу
задуматися кожного в моєму
поклику душі!!!