А ти у осені проси прощення,
Проси у крапельки роси,
У листі жовтому шукай натхнення,
У небі синьому його знайди.
В дощі холодному шукай тепла,
А ранку темного побач ти сонце,
В душі твоїй буде Весна,
Шматочком щастя у твоїй долоньці.
І зірка ясна в чорнім небі,
Хай стане свідком правоти,
Як в твоїм серці нові двері,
Відкриють і нові шляхи.
А ти у осені проси прощення,
Хай змиють сором твій дощі,
Кінець кінцем прийде звершення,
Життя нікчемної душі.
28.09.14