Чому життя така складна є штука?..
Чому воно не слухає мене?
Чому життя для мене одна мука,
Для тебе ж радість! Горе – все мине.
Чому мені так важко далі жити?
Чому тобою лиш одним живу?..
Чому без тебе мені «вовком вити»?
Але й з тобою я не проживу.
Чому усе болить, коли тебе немає поруч?
Чому ридаю я в ночі і в день?..
Чому ти завжди просто йдеш ліворуч?
А моє серце стало як мішень.
Ти знаєш я не буду більше плакать,
Коли закінчу я, закінчиш тоді й ти!
Моя сльозинка – це тобі на пам'ять,
А я без тебе зможу щастя віднайти!
Кінець з тобою прийде лиш тоді,
Коли не стане сліз, й я не заплачу,
Всі мої сльози були лиш твої,
Та я тобі вже цього не пробачу!
31.10.11