(Незрячій співачці Христині Юрчишин)
Доленька дівоча, сонечко встає,
Сяє у віконце, тільки не в моє,
І не чує пісні парубок глухий,
І не заспіває парубок німий.
Часом кажуть люди – виходу нема,
Бо завжди довкола – зрада і брехня.
А в моєму серці стільки доброти,
До незрячих серцем важко донести.
Чуєш, мамо, я обіцяю, що ніколи не заплачу,
Що стільки темних літ живу, тебе не бачу,
Чуєш, мамо, а я так сильно, так смиренно вірю Богу,
Що прийде Боже диво на мою дорогу,
Чуєш, мамо?
Не сумуйте, квіти, в пишних кольорах,
Не сумуй, веселко, в синіх небесах,
Допоможуть люди, прийде добрий час,
Я побачу сонце, я побачу вас.
2011
Відео пісні "Боже диво"
http://vk.com/video95177147_162357037