Естафета, яка прямувала із заходу і набула в Україні потрібного для людей вигляду
Привіт! Олег моє́ ім'я́.
І це Ice Bucket Challenge.
В Володі Думи прийняв я
Флешмобу цього велич.
Окреме дякую йому
В підтримку України.
Героям Слава! І тому́
Я з вами, друзі, нині.
Покличе трьох новий вже день,
Здіймаючись все вище.
Отож вони: Олежик Бень,
Микола Стефанишин,
І третій друг мій, аспірант
Кіндибалюк Аркадій.
У вас, панове, є доба
Віддати честь громаді.
Вперед! До перемоги йдем,
На зло лихій годині.
І мир до нас таки прийде.
Тож, Слава Україні!
Oleg Kolibaba відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую! Та дай Бог, щоб ця акція хоча б трохи допомогла Україні. Можливо, 100 грн не така вже велика допомога, але як по відношенню до цього звикли казати: challenge accepted. Тобто, виклик прийнято, і якійсь крок зроблено.