Дітям часто сняться сни,
Що вони літають.
Мами кажуть, що ростуть,
Про це усі знають.
Просинаеться син рано,
Та запитуе у мами:
Де сади так квітнуть гарно?
А у відповідь - у нас.
Просинаючись у друге,
Знов запитує у мами:
Де тече так річка швидко?
А у відповідь - у нас.
Третього дня сниться,
Що пшениця колоситься.
Де поля такії, мамо?
А у відповідь- у нас.
Тай питає син у мами:
У ві сні, я, все літаю
Над полями, над садами
Нашого Рідного Краю?
Так і є, миленький мій,
Наш Край такий великий,
Що, не зміряти кроками,
І не охопить руками.
12.03.2014р.