Коли ти смієшся,
Зачиняючи вії.
Разом радіють,
Весь Львів та Київ!
Коли ти сумуєш,
Закриваючи очі.
Разом й плачуть,
Мої дні та ночі.
Коли ти боїшся,
Жмружаючи віки.
Разом страхують,
В Парижі та Римі.
Коли ти гальмуєш,
Мружаючи очі,
Разом червоніють,
Мої дурні щоці.