В одного були карі очі,
У другого очі блакитні.
Ви зустрічалися вночі,
Ви зачиняли вії.
В одного світле волосся,
В другого - там темрява.
Вам всього світу досить,
Удвох пили каву.
Одного ганьбили в школі,
Другого - геть з роботи!
Вам ненависті-но доволі.
Вчебники та квоти.
Одного - чатували довго,
Другого - швидко вбили.
Ви немов зуби у вовків,
Вас не зломили.
В одного могила в Києві,
В другого вона уві Львові.
Ви кохали один одного!
Ви - двоє хлопців.
Ви ні в чому не були винні!
Вони зганблять країну.
Ви нам дарували ту силу,
Двоє українців.