Твої очі жорстко розбиті,
Я тебе панькую по голові:
"Знаєш, любий, тепер ми квиті",
Посміхаючись, скажу тобі...
Знаєш, любий, як важко було
Переступати больовий поріг?
Але це вже давно пройшло.
І ти знаєш, що вижити зміг.
Знаєш, любий, як таланувало
У цим житті, любила Доля!
Мене куля простромлювала,
Але не зміг розлюбити я.
Знаєш, любий, я тебе кохав!
І нічого не хотів натомість.
А як ти без сумління мав
Вбити кулєю наскрізь?
Знаєш, любий, як голос тремтівся?
І знаєш, що без тебе потону.
Так знай, коханий, що ти добився,
Щоб зляг я в цю цинкову труну...