Курво суддя, все через гроші,
Мені сидіти довгих три року.
Ти ж не мовчи, мій хороший!
І не гортайся з лівого боку,
Я не скоро іще повертаюсь.
На пероні не грали "слов'янку"
Я зараз намагаюсь минати
Вечері, обіди та сніданки,
Зненацька щоб не отруїли
Деякі знайомі злі хлопці
Вони давно мене би убили,
Якщо тільки була би змога.
Курво поліцаї, щоб їх в дупу
Мене впіймали і більш немає
В мене ніякої влади та волі!
Та що вони взагалі знають?
Про тебе і мене, ми шахраї.
Бо нема тут злісті й гордості.
Але мені ти так штовхаєш
Що я не можу втриматися.