Акація. Троянда. Акація.
Мальва. Барвінок. Вода.
Не намальована - не декорація,
вже не стара й не молода.
Суворі очі. Закохані. Поспіх.
Думок потік. Істерика мрій.
Погляд приречений. Допінг.
Ти не біжи, не йди і не стій.
Втіха строга - не втіха зовсім.
Як зрозуміти бажання душі?
- Лелеки не прилетіли досі,
для світу вони не павичі.
Як не напишеш, так і не буде,
хто б там і що коли не писав!
Поети пишуть людям, а ті просто люди
Там люди, поети, а я завжди сам.
Сам чи не сам - я не знаю і досі.
Хтось каже так, а хтось каже - ні.
Гамору досить і тиші теж досить,
дайте хоч трохи свободи мені.