я бачила двері раю
і сонце крізь шість щілин.
я досі той дім шукаю
в країні похмурих стін
у мене є трохи неба
і вітер на дні кишень,
солодко-гірка потреба-
крізь ніч виглядати день.
а той,в кого кров циганська
і розріз сумний очей-
моє ледве знане щастя
десь там-по той бік дверей.
надією гріюсь марно
і бачу лиш сон один:
я дім той знайшла і марю-
б"є сонце крізь шість щілин...