З відчаю стріляв по янголятах,
пір"ячко скривавлене ловив,
І любов-гарячу,розіп"яту-
методично помирати вчив:
-ТИ-казав-утри вологі очі,
-Ти-казав- не думай про сумне,
Може хто води подати схоче,
може хто утішить,пригорне...
І,між іншим,став демонструвати
про весну співаючи не в лад
як майстерно вміє жонглювати
крильцями підбитих янголят...