В моїх кучерях згубилася твоя душа,
А в очах немає дна...
Допиваю твій бокал вина,
І мурашками по шкірі всі твої слова...
Вже не знаю, де той день і де та ніч,
Що були з тобою віч-на-віч...
Де від сліз ти сміхом рятував
І так ніжно... ніжно обіймав...
Від усього світу, - і на край Землі! -
Ми з тобою наче діточки малі:
Заховалися від сірих буднів і турбот
І поринули до фіолетових висот...
В плеєрі "Долоні" грають.. Може ти не знав,
Та мені ніхто ніколи їх ще так не цілував...
А от в голові слова, що ти для мене повторяєш:
"Я цілую телефон, коли ти засинаєш..."