Тону.У світі твоїх снів.
Тону.Тону вже кілька днів,
років,миттєвостей...Мені
Не допоможеш.Я на дні.
Слова.В твоїх пустих думках
Слова.Життя.Мій драг.Мій крах.
Забудь усе.Забудь ту мить.
А я лиш хочу.Хочу жить
З тобою жити,чи без тебе
Аби лиш бачить сонце й небо
Я досі в світі твоїх снів
Вже десь далеко.Десь на дні