Хтось мріє про тебе перед сном,
Про твої обійми і поцілунки
...та в серці у тебе інший...
Це почуття невзаємності переслідує,
Душить і отруює душу рядками.
А він не поряд і ніколи не буде:
- Між нами "міст".
Бо ж початок - він є відсутністю продовження.
Перші хвилини: цікавість, турбота;
Останні дні: повна байдужість і пустота.
Доброї ночі, щастя, і добрий ранок.
Я засинаю з тобою, поки ти того не бачиш.
Ранок - одна, за тобою і слід простив.
Ти зумів лиш закохати.
Закохати і кинути.
Почуття переповнюють серце
Заповнюючи пусті прогалини болю.
Жаль, все залишає свій слід.
Загояться рани, без тебе одна.
Іди, потерплю... самота.