сьогодні гостро відчуваю недостачу
сьогодні думки вбивають мою плоть
і не подумав би що глузд я втрачу
і не хотів але все ж не змоглось
в деталях згадую усі слова
думки і почуття що зв’язані з тобою
і починає розриватись голова
та механізми захисту нас звуть до бою
сьогодні гостро не хватає твоїх снів
твоїх таких не педбачуваних вчинків
а знаєш сонце я тебе любив
любив колись і тільки
тепер у мене трішки інше вже життя
але приходять інколи моменти
що відчуваєш дотик до внутрішнього я
і згадуєш усі фрагменти
і згадка кожна забиває наче цвях
в труну де поховали ми обоє
ті почуття тепер їх попіл прах
розвіюємо вітром ми з тобою.
Життя зіграло дуже злий спектакль
дало потримати у руки щастя
і відібрало назавжди тебе
душі моєї внутрішнє багаття
тому сьогодні відчуваю недостачу
у горлі ком в словах стоп-кран
та знає Бог що я не втрачу
тих почуттів що їй я дарував.