Розповісти словами можна все
Але буває, що як дурень серед лісу,
Гукаю когось необачно і на цей
Мій голос відповість ця злісна тиша
Мій голос можна сприйняти не так
Всі люди ми, а я не краще і не гірше
З тобою в небі плавати, як птах
Хотів би бути щасливішим
Хотів би разом танцювати вальс
Фокстрот і танго, все на світі
Щоб було, що згадати нам про нас
Здається я потрапив знову в сіті
Прошу, не ображайся на слова
Не мав я наміру зробити шкоди
Я хочу, щоби ти зі мной була
І щоб разом робили ми погоди
*3 серпня 2012*