П'ятдесят вже тобі — частинку прожила,
Як глянути на личко - тільки тридцять два!!
Ти гарнесенька така.... з любов'ю в очах.
А б'юст великий який!!!... ОЙ, СПАСИ АЛЛАХ!!!
**************************************
Приспів:
І це усе підтвердять,.... всі в світі султанИ,
Приємно подивитися... на тебе з сторони.
Скажіть чесно люди всі.... за б'юст і за стан,
Тебе взяв би в свій горем кожний вже султан.
Таких жінок чарівних,... в світі не знайдеш,
На край світу за такою зразу ти підеш.
************************************
У Людмили сьогодні... великий ювілей,
Цілуйте всі Людмилу,... аж триста гостей.
Теж із багатьох країн за короткий срок,
Всі приїхали гості в місто ГОРОДОК!
Приспів:
В "МІС ЧАРІВНОСТІ" нині.... великий ювілей,
Щоб одіти їй корону... скликали гостей.
На довгі ноги і стан,... любо подивитися,
А в Люди у пазусі — можна заблудитися.
Від очей, та губів.... очей не відведу,
Поскоріше б вже обняти.....ОЙ, ЗАРАЗ ПОМРУ!!!
**********************************
А на грудь. як лягти,.... а другою накритися,
Так, як на подУшці,... сон гарний буде снитися.
Тіла гарного теж... багато має бути,
Притулитися, щоб зміг... і не зміг забути.
Приспів:
Таких стегон чарівних ніде не знайти,
Зразу в ліжко хочеться на руках нести.
Красивішої вже ти.... в світі не знайдеш
Хоч всі ШТАТИ і ЄВРОПУ разом обійдеш.
Людмилу ми всі нині гарно привітали,
Щоб поцілувати, — чоловіки в чергу стали.
****************************************
Красивішої ніде --не зможеш знайти,
Так і хочеться цю даму на руках нести.
Настрій теж такий чудовий, ...пийте, веселіться,
Сумувати вам не раджу,- краще посміхніться!!!
Приспів:
Таких уст чарівних... ніде не знайти,
Зразу в ліжко хочеться ...на руках нести.
Красивішої вже ти, - в світі не знайдеш,
Хоч всі ШТАТИ і ЄВРОПУ разом обійдеш.
Ми сьогодні всі Людмилу гарно привітали,
Щоб поцілувати,— чоловікИ в чергу стали.
************************************
Посмішка чарівна — очей те відвести,
Скажи, Люда дорогенька:- Куди тебе нести?
Дивитися приємно,... на декольте і на стан,
ОЙ,... ЯК ЖАЛЬ ЖЕ МЕНІ,... ЩО Я НЕ СУЛТАН!!!
Приспів:
І це все підтвердять, — всі в світі султани,
Приємно всім дивитися з любої сторони.
Скажуть чесно усі люди,... за красоту і стан,
В свій горем, тебе взяв би, кожний вже султан.
І жінок таких чарівних,... в світі не знайдеш,
На край світу за такою зразу ти підеш.
ID:
400398
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 12.02.2013 13:12:59
© дата внесення змiн: 23.04.2015 22:26:00
автор: Алла Баранкевич
Вкажіть причину вашої скарги
|