Пробач за все, багато в чому винний,
життя без тебе наче у вогнi.
Кохаю лиш тебе, i час нестримний
у серцi болю додає менi.
-------------------------------------
Вдень сонця не побачу я без тебе,
вночi зiрок немає за вiкном.
Без тебе однi хмари лiтом в небi,
без тебе взимку холодно кругом.
--------------------------------------
Без тебе я сумую, я хворiю,
без тебе я нiхто, з тобою все.
Тебе я бiля себе бачить мрiю,
без тебе щастя Бог не принесе.
--------------------------------------
Без тебе я не можу, я не хочу,
усi зусилля нанiвець звелись.
Я мрiю про твоi блакитнi очi,
пробач за все, до мене повернись.
------------------------------------
13.01.2007.