Тобi я хочу розказати,
як я без тебе поживаю -
постiйно думаю про тебе,
про кожну зустрiч пам'ятаю.
---------------------------
Я розказати тобi хочу,
як я без тебе тут сумую,
як хочу бачить твої очi,
як мрiю, що тебе цiлую.
----------------------------
З тобою хочу прокидатись,
спiвати на нiч колискову,
з тобою поруч завжди бути
i обнiмати знову й знову.
----------------------------
Я хочу пестить твоє тiло -
таке грайливе i тендiтне,
щоб ти вiдчула, як кохання
у твоїм серденьку розквiтне.
----------------------------
Прилинь до мене, моя пташко,
несуть нехай кохання крила
тебе до мене знову й знову
i будем разом ми щасливi.
----------------------------
04.06.2007.