Я бачив сон, де ти моя,
удвох у полi ти i я
йдем босонiж ми по росi,
твоя рука в моїй руцi.
Ось зупинилися, стоїм,
волоссям бавиться твоїм
легкий приємний вiтерець,
а ми по полю навпростець
крокуєм далi - ну й краса-
метелик, пташка, стрекоза,
ромашка, конюшина - клас,
це зараз все для двох, для нас.
Я прокидатись не хотiв,
промiнчик сонця розбудив
мене - i знов тебе нема,
ти десь далеко теж одна.
Я бачив сон, де ти моя,
але не хочу бiльше я,
щоб ти лиш снилася менi,
палати хочу у вогнi
твого кохання - наяву,
для цього в свiтi я живу!
11.06-16.06.2007.